Hartig

Ons Premium assortiment

Alles over onze hartige producten

 

Dichter bij Italië ga je niet komen

Ga je met ons mee naar Italië? Daar maken onze bakkers namelijk de lekkerste Focaccia’s en Focaccina’s voor je.  Dichterbij Italië ga je niet komen. Uit de omgeving van Verona maken we echte handgemaakte Noord-Italiaanse focaccina’s, kleine broodjes, geschikt voor vele soorten beleg. Echt Italiaans smaakvol. Maar ook de authentieke grote plaat focaccia komt hiervandaan. Maar dan onze pizzabroodjes. Die tikken 10 minuten de warme oven aan en zijn klaar om te serveren. Dit is het ideale to-go broodje. We hebben er een hele selectie van bij HANDGEMAAKTBROOD.

Ons Hartige assortiment

Wil je liever een kaasbroodje serveren of ben je gewoon zo creatief, dat je je eigen kaascroissants wilt maken, dan kunnen we je een heel eind op weg helpen. De basis ligt namelijk altijd in goede producten. Dat is ook waar wij in geloven. Wij zijn ervan overtuigd dat HANDGEMAAKTBROOD ook in jouw onderneming écht het onderscheid kan maken. Waar we daar zo zeker van zijn? De meeste van onze producten kun je nergens anders vinden. Er is echt moeite gedaan om de juiste authentieke bakkers te vinden in Europa. Kiwi’s groeien tenslotte ook niet in het Westland, nietwaar?

Met het hartige assortiment kun je alles aan

Want ook in de hartige categorie van HANDGEMAAKTBROOD hebben we Premium, Retro en Basis producten. Dus voor alle budgetten kun je HANDGEMAAKTBROOD terecht. In het brood van HANDGEMAAKTBROOD ga jij je als bakker, chef, cateraar of restaurant-eigenaar helemaal vinden. Het vind je het niet? Dan zoeken we het voor je.

333105

"HANDGEMAAKTBROOD, te lekker voor beleg!"

© 2022 Handgemaaktbrood. Alle rechten voorbehouden

× Available from 08:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday