Sweet Bakery

Ons Premium assortiment

Alles over onze Zoete producten

 

Het Zoete assortiment

Het liefst zouden we het zo hebben, dat we jou van alle producten van HANDGEMAAKTBROOD kunnen voorzien waarmee je zo je eigen bakkerijwinkel kunt starten. Naast de vele variaties aan brood, hoort daar natuurlijk ook het zoete assortiment bij. Denk hierbij dan voornamelijk aan koeken, brownies, taarten en andere gebaksoorten. En vergeet ook onze handgemaakte en pannetje gebakken Spelt appeltaart met een bodem van amandelspijs niet! Daarnaast vullen we ons assortiment aan met donuts van topkwaliteit en heerlijke gevulde muffins.

Ervaar het lekkerste van zoet

Wat ook niet mag ontbreken zijn de zoete producten uit ons Viennoiserie assortiment, zoals de Pain au Chocolat met AOP boter uit Bretagne. Mag het wat minder exclusief, dan hebben we daar ook aan gedacht hoor! Ook voor onze zoete producten van HANDGEMAAKTBROOD kennen we een Premium, Retro en Basic assortiment.

Zoet hoort erbij. Zoet is de trekker van je winkel. Verantwoord zoet welteverstaan. We proberen zoveel mogelijk die ongelukkige hulpstoffen te vermijden. Zit er niet bij wat je zoekt? Of staat het door jou gekozen artikel als ‘bestelartikel’ vermeld? Laat het ons dan weten. We gaan graag voor je aan de slag!

"HANDGEMAAKTBROOD, te lekker voor beleg!"

© 2022 Handgemaaktbrood. Alle rechten voorbehouden

× Available from 08:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday