Bestelling & levering

Ons ambachtelijke brood bestellen? Bestellen doe je eenvoudig binnen de shop. Tijdens je bestelling vragen we je vervolgens kort een aantal gegevens in te vullen, zodat wij de rest van het werk kunnen doen! Wij weten dan waar en wanneer wij met jouw bestelde broden naar je toe kunnen en mogen komen. Uiteraard ontvang je een bevestiging van je bestelling per e-mail. Op basis van jouw order maken we de bestelling gereed en brengen we deze op de dagen dat wij bij jou in de buurt zijn.

Voor wie?

HANDGEMAAKTBROOD is er voor klanten met een winkel of horecagelegenheid die graag de lekkerste broden verkopen of serveren. Denk bijvoorbeeld aan bakkerijen, speciaalzaken en lunchrooms. Maar ook retailers, marktkramen en cateraars kunnen bij ons terecht! Enige voorwaarde? Onze klanten hebben beschikking over een grote vriezer, aangezien wij onze broden leveren per doos of per soort. Ben je nu echt een ‘bread-lover’ en wil jij onze broden graag voor thuis? Dan kan je tegen een extra toeslag zeker 1, 2 of zelfs 3 dozen brood bij ons bestellen!

Handgemaaktbrood doos op wit DEF
1425
  1. Bij bestelling van 1 doos betaal je een toeslag van €10,- extra. Bij 2 dozen €7,50 en bij 3 dozen €5,-.
  2. Bij bestellingen vanaf 4 dozen komen we gratis leveren. Voor kortingen en aantallen daarboven gaan we graag met je in overleg over de mogelijkheden. (Let op: Alleen na inloggen zie je jouw persoonlijke kortingen)
  3. In de regio Randstad leveren wij dinsdag t/m vrijdag. Voor de overige regio’s kun je het overzicht hieronder van onze partner bekijken voor de leveringsdagen. Op deze manier managen wij jouw verwachtingen en voorkomen we teleurstellingen.
  4. Vòòr 14:00 uur besteld, is morgen onderweg (mits geldig in jouw regio). (Let op: Bestellen op dag A betekent geleverd op dag C! Dus niet vandaag besteld, morgen in huis)
  5. Palletleveringen (28 dozen) doen we ook elke werkdag. Pallets worden in samenwerking met onze partner Froster Frozen Food Logistics BV geleverd. Ook hierbij geldt, besteld op dag A is geleverd op dag C!
  6. De dag voor de levering ontvang je van ons een e-mail met de verwachte levertijd. Wij horen graag jouw ideale levermoment en proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Er is veel mogelijk, maar wel in overleg! Zoals wij altijd zeggen: ‘Voor toveren toets je een 1, voor wonderen een 2’.
  7. Voor alle vragen, opmerkingen of andere zaken die je met ons wilt bespreken, kun je mailen naar info@handgemaaktbrood.nl of stuur je een WhatsApp-bericht via de knop bovenaan deze pagina.]

"HANDGEMAAKTBROOD, te lekker voor beleg!"

© 2022 Handgemaaktbrood. Alle rechten voorbehouden

× Available from 08:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday