Waarmee zouden we jou kunnen helpen?

Speciaal voor jou

Heb jij een mooie bakkerij of speciaalzaak? Of maak jij de lekkerste koffie en serveer je daar graag een lekkere en gezonde lunch bij? Ga jij als chef of foodie juist voor eerlijke producten zonder overbodige toevoegingen en E-nummers en alles vegan en slow cooked? Dan leren we jou graag kennen!

Brood dat zich onderscheid

Wij zijn ervan overtuigd dat HANDGEMAAKTBROOD écht het onderscheid kan maken in jouw winkel of zaak! Als je iets onderscheidends zoekt, ben je bij ons dus aan het juiste adres. Alleen onze heerlijke croissants gemaakt van echte AOP-roomboter zijn al reden genoeg. Met het toevoegen van onze producten aan jouw assortiment trek je gegarandeerd de aandacht van jouw klanten! Onze broodproducten gemaakt met onder andere zuurdesem zijn niet alleen gezond en voorzien van een artisanaal uiterlijk, maar ook de kwaliteit is van hoog niveau.

Tegen verspilling

In het brood van HANDGEMAAKTBROOD ga jij je als bakker, chef, cateraar of barista zeker vinden! Onze kwalitatief hoogwaardige broden worden ambachtelijk gemaakt en voor 90% gebakken, zodat jij ze zelf in 10 minuten helemaal kunt afbakken. Het brood kun je zelfs nog meerdere keren opnieuw afbakken. Op die manier kun jij langer van het brood genieten en gaan we verspilling en de weggooicultuur van voedselwaren tegen! Ons brood moet je dus niet weggooien!


Waarmee zouden we jou kunnen helpen?

Puur brood met aandacht gemaakt

Ons slow food brood is 100% vegan te noemen. Het brood wordt gemaakt van tarwe, spelt of haver en echt desem, gemaakt van rogge. Deze pure ingrediënten dienen als basis en worden uiteraard aangevuld met water en zeezout. Daarentegen gebruiken we geen suiker of andere overbodige toevoegingen die niet in brood aanwezig horen te zijn. Zo houden wij het brood echt puur en gezond! Meer weten over de gezondheidsaspecten van brood? Lees onze blog.

De goede en pure ingrediënten in ons brood komen de smaak en voedingswaarde ten goede en daar zijn we trots op! Brood met de hand gemaakt, dat is wat verkoopt bij jou in de winkel of zaak! Al 110 jaar maakt onze bakkerij de lekkerste broden met een authentieke uitstraling die smaakt naar meer. Benieuwd naar onze broden? Bekijk het assortiment en ontdek de smaak en stijl van HANDGEMAAKTBROOD.

HandGemaaktBrood bereidt met zorg en bezorgt op tijd! Wij nemen de tijd voor goed brood, dus neem je tijd bij het inkopen van de beste broden voor jouw winkel, speciaalzaak of marktkraam!

Meer weten?

Op onze website leggen we je graag meer uit over onze eerlijke en gezonde producten zonder daarover op te scheppen! Wil je meer weten? Lees meer over zuurdesem en volkorenbrood in onze blog over brood en gezondheid en leer alles over onze soorten broden, de grondstoffen en ingrediënten en het productieproces. Benieuwd naar een greep uit ons assortiment? Bekijk dan deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarmee kunnen wij jou helpen

© 2023 Handgemaaktbrood. Alle rechten voorbehouden

× Stel hier je vraag Available from 08:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday