Wij zijn HANDGEMAAKTBROOD

Wij geloven in rustiek en gezond brood

Bij HANDGEMAAKTBROOD geloven we in rustiek en gezond brood en zoeken, proeven en vinden wij altijd de oorsprong van authentiek brood. Wij maken rustiek brood en authentiek banket met verhalen én smaak! Ons brood vertelt over echt vakmanschap, smaak en pure ingrediënten. Onze producten zijn puur en dat is waarin wij geloven. Het beste, gezondste en lekkerste brood is origineel brood dat op traditionele wijze wordt gemaakt en geen toevoegingen bevat! 

1626
1611 Couronne Peperoni 350g.

Hier staan wij voor

Samenwerkingen met Europese bakkerijen

Wij worden blij van onze samenwerkingen met bakkerijen uit landen die bekend staan om origineel brood en banket. Door samen te werken met de beste bakkers die voor rustiek en authentiek brood staan, krijgt de consument uiteindelijk het beste en meest gezonde brood!  

Naast onze samenwerkingen worden wij natuurlijk ook blij van onze klanten die bij HANDGEMAAKTBROOD authentiek brood vinden wat ze zoeken en graag verkopen in hun winkel of speciaalzaak. Daar doen we het graag voor! 

We hebben hier al ruim 14 jaar ervaring mee!

 

1618

Wij bieden een ruim bakkerij assortiment met alleen de beste producten onder private label of het merk HANDGEMAAKTBROOD. Om jouw winkel, speciaalzaak of bakkerij van de lekkerste en kwalitatief beste broden en andere lekkernijen te voorzien, worden onze producten diepgevroren bij jou op locatie geleverd. In totaal leveren wij ons bakkerij assortiment 6 keer per week in dozen of pallets aan onze klanten af. Van bakkerij tot aan speciaalzaak en van foodretail tot aan webshop, wij leveren heerlijk, rustiek brood aan diverse klanten op meer dan 30 verschillende markten. Bovendien staat HANDGEMAAKTBROOD voor:

  • Slow food
  • Geheel vegan
  • Onbewerkt
  • Plant-based
  • Geen E-nummers
  • Geen suiker of rijsmiddel
3376

De verkoop van onderscheidend brood

Onderscheidend Premium brood voor in jouw winkel of horecazaak

Wat maakt ons brood nu zo onderscheidend? Naast dat ons brood met de hand gemaakt wordt, bevat ons brood geen hulpmiddelen en toevoegingen ter verbetering van de houdbaarheid of smaak. Het merendeel van ons assortiment is gemaakt op basis van zuurdesem. Dit maakt dat ons brood 100% natuurlijk en authentiek is. Bovendien ook nog eens vegan! De unieke vorm van ons brood draagt bij aan de beleving van het brood naast de smaak en de overheerlijke geuren. 

In slechts 10 minuten op 180˚/200˚ bak je het brood af en serveer of verkoop jij de lekkerste en meest kwalitatieve broden!

Snelle levering binnen enkele dagen na bestellen 

Je hebt brood bij ons besteld en nu? Wij gaan gelijk voor je aan de slag! Bij bestellingen voor 14:00 besteld, wordt jouw bestelling, afhankelijk van het gebied waarbinnen het afleveradres ligt, binnen 2 werkdagen door onze enthousiaste chauffeurs geleverd. We bezorgen het brood dus bij jou op locatie!

Ga hier naar het overzicht met onze leverdagen

Handgemaaktbrood Monsterdoos Horeca

Wij willen graag met je samenwerken

Wij werken niet vóór jou, maar met jou!

En…nog belangrijker; ben je bereid om alles over brood te leren, zodat je jouw klant optimaal kunt bedienen?

Wil je graag een hele winkel inrichten met het concept van HANDGEMAAKTBROOD, of wil je alleen een shop-in-shop verkooppunt zijn? Ga met ons in gesprek. 

We gaan dan samen de mogelijkheden tot een goede samenwerking bespreken. We hebben al diverse plannen op de plank en zorgen over de inrichting zijn niet nodig.

Je behoudt de eigen identiteit van je winkel en vult je assortiment zelf aan waar nodig.

"HANDGEMAAKTBROOD, te lekker voor beleg!"

× Stel hier je vraag Available from 08:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday