Wij zijn HANDGEMAAKTBROOD

Echt authentiek brood

Als we over origineel en authentiek praten dan hebben we het natuurlijk over ingrediënten en producten uit originele streken. Zo haal je de beste croissants natuurlijk in Frankrijk, terwijl je voor Focaccia naar Italië gaat. Dit betekent dat klanten van ons de beste kwaliteit mogen verwachten. Om die kwaliteit ook echt waar te maken, werkt HANDGEMAAKTBROOD al meer dan 14 jaar samen met diverse bakkerijen in heel Europa. Wij investeren dus in lange termijn relaties voor de beste broden!

1626

Het beste product voor de klant

Uiteraard begrijpen wij dat het beste brood niet in ieders bereik ligt. Daarom zoeken wij in ons netwerk altijd naar goed, beter en best! Dit hebben wij vertaald naar een eigen productrange, variërend van goed brood voor een voordelig prijsje tot de beste kwaliteit en het meest authentieke brood! Zo kwamen wij tot onze Basic, Retro en Premium pakketten. Jij vraagt en wij regelen, daar hebben we werk van gemaakt.

Door ons brede netwerk in Europa hebben wij vele kleine en grote klanten op de meest duurzame en verantwoorde wijze kunnen helpen met hun aanvraag. Wij doen dus alles om het juiste product voor onze klanten te vinden en regelen! Dat is mogelijk via inkoop- en verkoop, maar ook via een constructie als commissionair. Hoe blijven de producten dan goed? HANDGEMAAKTBROOD maakt gebruik van een eigen diepvriesopslag en gekoeld transport door heel Nederland en België, waardoor producten hun uitstekende kwaliteit behouden! Bovendien zijn wij in staat om jouw producten in huis om te pakken, te verpakken (biologisch afbreekbaar) en te flowpacken op label van HANDGEMAAKTBROOD of private label.

"HANDGEMAAKTBROOD, te lekker voor beleg!"

© 2022 Handgemaaktbrood. Alle rechten voorbehouden

× Available from 08:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday