Glutenvrij

Ons Premium assortiment

Alles over onze Glutenvrije producten

Het is een sterk groeiende trend in food; Glutenvrij eten. Ook foodlovers zonder glutenintolerantie of Coeliakie vragen er om. Helaas is het best lastig om echt heel lekker glutenvrij brood te vinden. Tòch is ons dat gelukt. Samen met onze bakker hebben we een prachtig assortiment samengesteld van handgemaakte en heerlijke broden, die we stapje voor stapje zullen opvoeren in ons assortiment. Zodat ook jij in jouw onderneming kan voldoen aan de vraag naar glutenvrij brood. Uiteraard voldoen onze glutenvrije broden aan alle eisen en worden deze gemaakt in een bakkerij waar niet met gluten wordt gewerkt. De glutenvrije broden worden geleverd in een bakzak, zodat contaminatie bij het afbakken uitgesloten is.

Ons Glutenvrije assortiment

Waarom staat nog niet de hele webwinkel vol met glutenvrij brood? We zullen starten met enkele soorten kleinbrood en grootbrood. Daarna volgen er bij voldoende aanvraag nog veel meer soorten, zoals muffins, koeken en hamburgerbroodjes.

Gezondheid begint in je darmen

Heb je een medische gerelateerde klacht met betrekking tot gluten, dan heb je natuurlijk een meer dan geldig excuus om geen gluten te eten. Een goede gezondheid begint in je darmen tenslotte en het laatste wat wij willen, is dat je ziek wordt. Heb je geen medische indicatie, maar wil je toch minder gluten eten, dan kun je ook heerlijk van brood genieten waar gewoon minder gluten in zijn verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan brood dat is gemaakt met Boekweit. En nog een klein wisjedatje van ons; van brood dat is gemaakt met goede ingrediënten en waarbij voldoende rijstijd in acht is genomen word je niet dik. Van te veel beleg op je brood wel. Een dikkere plak zelf afgesneden brood met goed beleg, dat past in nagenoeg ieders dieet.

2621 Meergranenbrood Glutenvrij 350g.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Stel hier je vraag Available from 08:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday